Låter bra, eller hur? Det är det. De flesta av de snabba sätt människor talar om när det gäller att tjäna pengar på nätet är inte riktiga företag.

Naturligtvis kan några av dem vara bra på att skapa några hundra eller till och med tusentals dollar av inkomst. Men de hjälper dig inte att låsa upp din ekonomiska frihet och helt styra ditt liv.

Det här är genvägar som inte varar för evigt – och många av de”möjligheter” som nätverksmarknadsföringsjättarna som Herbalife och andra erbjuder, visar sig ofta vara antingen en bluff eller åtminstone skadlig för dina personliga relationer. Och jag kommer inte att förespråka för de organisationer som jag har försökt. När jag säger att jag har testat en mycket stor del av verksamheten … det är min passion !

Internet har öppnat så många möjligheter för entreprenörer och framåttänkande arbetstagare. Men det har också öppnat upp avsevärd konkurrens.