En e-vätska är vätskan i den elektroniska cigarren som vi ska använda med vår elektroniska cigarr. Denna produkt är nödvändig för att kunna vape eftersom ånga bildas när vi värmer den valda vätskan.

En av de fördelar som E-vätskor har är att vi kan välja både mängden nikotin som vi andas in och smaken som vi vill njuta av med vår e-cig.
Typer av vätskor för vaping som du hittar i dessa vape butiker: Ecigaretter.se, Peoplesmoker.se, VapeSweden.se, dk.vape.se & Jooz.se.

Det första du bör tänka på när du väljer en vätska för din e-cigarett är nikotinnivån du letar efter. För mycket gör det möjligt att gradvis minska konsumtionen av detta ämne, vilket ger ett alternativ till tobak. För andra förutsätter det absolut kontroll av dosen av nikotin.

Var det som det är, det första valet i en eliquid är nikotinnivån. Även om varje tillverkare kan presentera olika format, hittar du som regel:

Mycket hög koncentration: 24 mg nikotin Hög koncentration: 16-18 mg nikotin Medelkoncentration: 10-12 mg nikotin Låg koncentration: 6-8 mg nikotin Nikotinfritt: 0 mg nikotin

E-flytande smaker

Oavsett om du letar efter en autentisk elektronisk cigarrvätska med tobakssmak, eller om du föredrar en annan typ av aromer, är vapingvätskorna så många att de anpassar sig till alla smaker. Till exempel tabaquiles där du hittar autentiska smaker av blond tobak, de krämiga en gåva till gommen med dussintals alternativ så som Nasty Shisha, Nitros Cold Brew e-juice, Ossem, Pacha Mama, Porn Series Ejuice, Riot Squad, SadBoy, Savage & Senses. Om du föredrar typer av fruktsmak erbjuder vi typer som körsbär, jordgubbar, äpple bland andra. Färska är en annan typ som är mycket uppskattad bland vapers, du kan se ett brett urval av dem. För de flesta gourmeter erbjuder vi ett brett utbud av gourmetsmak där du kan se vaping varumärken som kallas hype.

Vissa föredrar de sötaste noterna, andra fruktiga smaker, Det finns de som föredrar smakerna av drycker eller de mest uppfriskande noterna. Och naturligtvis finns det också forofos av de mest klassiska smakerna som hittar många tobaksnoter som passar alla gom.

Och du, är du av fast smak, eller föredrar du att byta och prova olika vätskor?
Den bästa vätskan för din https://vape.se/ e-cigarett

Det finns ingen flytande elektronisk cigarett som är bättre än en annan. Den bästa cigaretten är den som har den smak du gillar mest och med en nikotinnivå som uppfyller dina behov.

Kan inte hitta smaken du letar efter,eller kan inte bestämma? Skriv till oss! På ivapeo vill vi att du hittar e-cigarettvätskorna du behöver.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.